Kirjasuositukset

Jos sinäkin olet yhtä innokas opiskelemaan talous- ja sijoitusasioita kuin minä, niin tästä kirjalistasta saattaa olla sinulle hyötyä. Ajattelin listata tähän muutamia kirjasuosituksia kirjoista, joita olen lukenut useampaan kertaan. Lisäksi kerron kirjasuosituksen yhteydessä yhden ajatuksen siitä, minkä takia suosittelen kirjaa luettavaksi.

Second Chance, Robert T. Kiyosaki

Robert Kiyosaki - Second Chance -kirja

Robert Kiyosaki – Second Chance -kirja

Kirja on päätynyt minun kirjasuosituksiin, koska tämän luettuani ymmärsin, miten meidän rahat varastetaan valtioiden, pankkien, verojen ja nykyisen rahajärjestelmän avulla. Samalla opin myös miten pystyn välttämään sen, että rahani ryöstetään ja mieluummin kerryttämään omaisuuttani.

Kirja löytyy mm. Adlibriksen valikoimasta.

Sijoita asuntoihin, Marko Kaarto

Sijoita asuntoihin! Asuntosijoittaminen ja kiinteistösijoittaminen

Marko Kaarto on menestynyt kiinteistösijoittaja, joka toimii samalla Suomen Vuokranantajat ry:n puheenjohtajana. Markon ammattitaitoinen asuntosijoittamisen asenne välittyi kirjasta helposti. Kirja sopii mielestäni hyvin aloittelevalle asuntosijoittajalle ja myös jo pidemmälle ehtineelle sjoittajalle.

Minulle päällimmäisenä mieleeni jäi tästä kirjasta potentiaalisten sijoitusasuntojen tulevien remonttien ja niiden kustannusten arviointi. Enää ei putkiremontit tai julkkariremontit hetkauta, jos muuten asunnon speksit on kunnossa. Suosittelen lukemaan tämän kirjan, tai oikeastaan hankkimaan sen itselle. Tässä on paljon asuntosijoitusvinkkejä, joihin voit palata aina uudestaan!

4 tunnin työviikko, Tim Ferriss

4 tunnin työviikko

Kirja on nimensä takia saanut monenlaista palautetta, mutta itse olen lukenut tämän ainakin viisi kertaa. Jokaisella lukukerralla opin ymmärtämään paremmin, miksi on tärkeää päästä irtautumaan ajan ja paikan kahleista. Tästä kirjasta on ollut erityisen paljon hyötyä ajanhallintaan ja yritystoiminnan kehittämiseen. Suosittelen lukemaan tätä erityisesti lentokoneessa, nostattaa fiiliksen todella korkealle!