Säästövinkki: Halpaa ja terveellistä ruokaa

Tämän kerran aihe liittyy meidän perustarpeeseemme, syömiseen. Avovaimoni on kasvissyöjä ja sitä kautta minäkin olen innostunut näistä terveellisemmistä aterioista. Tänään ajattelin paljastaa salaisen reseptin erittäin halpaan ja terveelliseen kasvisruokaan, jota olemme kutsuneet ”jauhelihakastikkeeksi”.

Annos kahdelle:

  • 4-5 perunaa (0,50 €)
  • 100 g Tummaa soijarouhetta (0,80 €)
  • 1 prk tomaattimurskaa yrteillä (0,90 €)
  • 1 prk kookoskermaa (1,20 €)
  • suolaa, mustapippuria ja muita mausteita fiiliksen mukaan

Hinta yhteensä: 3,40 € (kahden henkilön annos). Sisältää yli 55 g proteiinia! Jos haluat säästää enemmän, niin kookoskerma ei ole välttämätön ainesosa. Tätä ruokaa on tehty ilman kookoskermaa ja se maistuu edelleen oikein hyvältä.

Halpa ja helppo ruoka

Käytän itse kaikessa ruoanlaitossa aina ruususuolaa, koska se sisältää paljon mineraaleja ja hyviä ainesosia. Muista maustaa soijarouhe kunnolla, koska se on aika laimean makuista ilman mausteita.

Valmistusohje:

Laita perunat kiehumaan (keitä noin 20 min). Tämän jälkeen voit laittaa soijarouheen kiehumaan veteen toiseen kattilaan. Muista, ettö soija turpoaa ainakin kaksinkertaiseksi. Keitä noin 10 min. Tämän jälkeen kaada vesi pois soijarouheista ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon tomaattimurska, kookoskerma ja muut teemaan sopivat mausteet. Kun perunat ovat valmiit, niin silloin ruoan pitäisi olla tarjoiluvalmis. Terveellinen ja halpa ruoka, ole hyvä!

Terveellinen soijakastike

Kun syö terveellisesti kasvispainotteista ruokaa, niin elimistö pysyy hyvässä kunnossa ja virkeänä! Silloin jaksaa opiskella enemmän myös sijoitusasioita. Virkeänä voit vaikka opiskella tästä kirjoituksesta kolme taloudellisen älykkyyden tasoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *